Terug

Theaterspot onderdelen

Filters

Theaterspot onderdelen

Onderdelen voor theaterspots

In deze categorie vind je diverse accessoires voor onze theaterspots zoals kleppen, buisklemmen, statieven, kleurfolies en lichtfilters.

Kleppen

Met bijpassende kleppen kan je de lichtbundel van een theaterspot 'afkaderen', bovendien geven de kleppen de theaterspot een decoratief uiterlijk (studio-look). De kleppen kan je eenvoudig op de voorzijde van de theaterspot schuiven. Voor elk type theaterspot zijn er bijpassende kleppen. Bijvoorbeeld op Theaterspot GU10 Mini passen alleen de Kleppen Mini.
 

Buisklem

Met een buisklem kan je een theaterspot makkelijk aan een buis bevestigen door de schroef van de buisklem aan te draaien.  Controleer of de diameter van de buis die je hebt geschikt is voor de betreffende buisklem.

Vloerstandaard of statief

Als je een theaterspot op de vloer wilt zetten of makkelijk wilt kunnen verplaatsen dan kun je gebruik maken van een vloerstandaard waarop je 1 theaterspot kunt bevestigen. Op een statief kan je 2 of 4 theaterspots monteren.


Kleurenfilters

Bijna al onze theaterspots worden geleverd met een kleurenfilterframe. Hierin kan je een hittebestendig gekleurd kleurfolie plaatsen waardoor je een mooi lichtkleureffect krijgt.

 • Kleurfolie
  We leveren kleurfolie op een rol. De folie is verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren en kan gemakkelijk op maat worden geknipt. Wil je meerdere theaterspots van eenzelfde kleurfolie voorzien, dan is het meestal voordeliger om een rol te kopen.

 • Kleurenfilters sets
  Als je een kleurenfilters set wilt gebruiken voor theaterspot PAR16, PAR20, PAR30 of PAR46 dan bestel je PAR56 Kleurenfilters Set 1 of 2 die je vervolgens zelf op maat knipt.
  Als je een kleurenfilters set wilt gebruiken voor theaterspot PAR56 dan bestel je PAR56 Kleurenfilters Set 1 of 2. Deze past precies.
  Als je een kleurenfilters set wilt gebruiken voor theaterspot PAR64 dan bestel je PAR64 Kleurenfilters Set 1 of 2. Deze past precies.

Vragen en advies

Neem gerust contact met ons op als je een lichtadvies wilt of vragen hebt over theaterspot onderdelen.


Vraag advies over theaterspot onderdelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box