Terug

Verzendkosten & retourneren

 
verzendkosten Nederland  

Verzendkosten Nederland

Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf 99,-
Slechts 5,90 bij een bestelbedrag tot 99,- 
     
verzendkosten België  

Verzendkosten België

Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf 99,-
Slechts 8,90 bij een bestelbedrag tot 99,-
     
minimaal bestelbedrag   

Minimaal bestelbedrag

Omdat er voor het zorgvuldig verwerken van je bestelling diverse kosten worden gemaakt, zijn wij genoodzaakt een minimum bestelbedrag van 19,- te hanteren. Uitzonderingen zijn soms mogelijk; neem hiervoor contact met ons op.

     
verzenden pakket  

Verzenden pakket

Het is mogelijk een verzendadres op te geven dat afwijkt van het factuuradres; bijvoorbeeld het adres van je werk waar tijdens kantooruren iemand aanwezig is.

Wij verzenden onze pakketten met pakketservice DPD en DHL. Zij bezorgen van maandag t/m vrijdag (DPD ook zaterdag). Op de dag dat jouw pakket wordt verzonden, ontvangt je per e-mail een bericht van verzending.

Voor alle pakketten moet bij ontvangst getekend worden. Wanneer je niet aanwezig bent, dan laat de chauffeur een kennisgeving achter met daarop vermeld wanneer het pakket opnieuw wordt aangeboden of waar je het kunt ophalen.

     
afleveren pakket  

Afleveren pakket

Na ontvangst van een kennisgeving van de pakketdienst heb je een beperkt aantal dagen (meestal 6) de tijd om met de pakketdienst een nieuwe afleverafspraak te maken. Als dat niet gebeurt wordt het pakket automatisch naar ons teruggestuurd. Wij zijn dan helaas genoodzaakt de extra verzendkosten voor het nogmaals versturen van het pakket bij je in rekening te brengen.

LampVerlichting.nl, DPD en DHL doen er alles aan om jouw pakket zo goed en snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Mocht er een probleem zijn zoals een beschadigd pakket, geef dit dan door aan de pakketbezorger en laat dit schriftelijk vastleggen. Vervolgens moet je het probleem, binnen 24 uur na ontvangst, via het contactformulier aan ons melden.
     
retourneren  

Retourneren

Wanneer je als consument iets besteld hebt en je bent niet tevreden over je aankoop of je hebt een keus gemaakt tussen meerdere (op proef) bestelde artikelen, dan kan je een product*, mits ongebruikt en voorzien van de onbeschadigde originele verpakking, binnen 14 dagen retourneren.

Wanneer je een artikel wilt retourneren, vraag ons dan eerst even om een retournummer en het juiste retouradres. Doe dit via het contactformulier (vermeld het ordernummer). Na jouw melding ontvangt je een e-mail met verzendinstructies. Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden.

*lichtbronnen zoals halogeenlampjes kunnen niet altijd geruild worden. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box