Terug

Verzendkosten & retourneren

 
verzendkosten Nederland 

Verzendkosten Nederland

Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf 115,-
Slechts 6,90 bij een bestelbedrag tot 115,- 
   
verzendkosten België 

Verzendkosten België

Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf 115,-
Slechts 9,90 bij een bestelbedrag tot 115,-
   
  

Verzendkosten overige landen

Verzending naar andere landen alleen op aanvraag.
   
minimaal bestelbedrag  

Minimaal bestelbedrag

Omdat er voor het zorgvuldig verwerken van je bestelling diverse kosten worden gemaakt, zijn wij genoodzaakt een minimum bestelbedrag van 19,- te hanteren. Uitzonderingen zijn soms mogelijk; neem hiervoor contact met ons op.

   
verzenden pakket 

Verzenden pakket

Het is mogelijk een verzendadres op te geven dat afwijkt van het factuuradres; bijvoorbeeld het adres van je werk waar tijdens kantooruren iemand aanwezig is.

Wij verzenden onze pakketten met pakketservice DPD en DHL. Zij bezorgen van maandag t/m vrijdag (DPD ook zaterdag). Op de dag dat jouw pakket wordt verzonden, ontvang je per e-mail een verzendbericht.

Voor alle pakketten moet bij ontvangst getekend worden. Wanneer je niet aanwezig bent laat de pakketbezorger een kennisgeving bij je achter met verdere informatie. Op de kennisgeving staat bijvoorbeeld waar het pakket is afgeleverd of wanneer de pakketbezorger weer bij je langs komt. Meestal is het ook mogelijk om online bij DPD of DHL een nieuwe bezorgafspraak te maken.

   
afleveren pakket 

Afleveren pakket

Na ontvangst van een kennisgeving van de pakketdienst heb je een beperkt aantal dagen (meestal 6) de tijd om met de pakketdienst een nieuwe afleverafspraak te maken. Als dat niet gebeurt wordt het pakket automatisch naar ons teruggestuurd. Wij zijn dan helaas genoodzaakt de extra verzendkosten voor het nogmaals versturen van het pakket bij je in rekening te brengen.

LampVerlichting.nl, DPD en DHL doen er alles aan om je pakket zo goed en snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Mocht er een probleem zijn zoals een beschadigd pakket, geef dit dan door aan de pakketbezorger en laat dit schriftelijk vastleggen. Vervolgens moet je het probleem, binnen 24 uur na ontvangst, via het contactformulier aan ons melden.
   
retourneren 

Retourneren

Wanneer je als consument iets besteld hebt kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over je aankoop. Daarom kan je het bestelde artikel, in originele staat en in onbeschadigde originele verpakking, binnen 14 dagen na ontvangst retourneren*.

Na ontvangst van je retourzending (zoals hierboven beschreven) krijg je van ons een terugbetaling. Dit proberen we zo snel als mogelijk voor je te regelen; uiterlijk binnen 14 dagen.

Wat te doen?

  • Vraag eerst via het contactformulier een retournummer en retouradres aan.
  • Graag horen we van je waarom je wilt retourneren zodat we daarvan kunnen leren.
  • Na je aanvraag ontvangt je een e-mail met verzendinformatie.
  • Meer informatie kun je vinden in onze algemene voorwaarden.


*Batterijen en lichtbronnen (halogeenlampjes etc.) kunnen niet worden geretourneerd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box