Theaterspots

Theaterspots

  • Al 11 jaar kwaliteit en service
  • Gratis deskundig lichtadvies
  • Offerte-service voor projecten
  • Bestelling-check
Theaterspots

Theaterspots voor je woning of bedrijf

Onze decoratieve theaterspots zijn unieke blikvangers in winkels, showrooms, restaurants, op beurzen maar zijn ook een eyecatcher in woonkamer of keuken. Met onze PAR spots kan je een ruimte of object theatraal verlichten. De spots zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen; PAR16 is de kleinste en PAR64 de grootste.
 
De kleinere theaterspots zijn geschikt als sfeerverlichting en voor het verlichten van bijvoorbeeld kleine schilderijen of objecten. In de armaturen passen zowel halogeen- als ledlampen.
 
De grotere modellen (PAR46 en groter) zijn geschikt voor het verlichten van grotere ruimten en worden vaak toegepast in winkels, kantoren, beursstands en in kleine theaterzalen. De PAR46 is voorzien van een E27 schroeffitting waarin een halogeen- of ledlamp past. De PAR56, PAR64 en PAR CDM70 zijn professionele theaterspots waar alleen speciale halogeenlampen met een hoog vermogen (wattage) passen.

Accessoires voor de theaterspots

Diverse accessoires zijn eenvoudig mee te bestellen: Een barndoor (kleppen) om de lichtbundel breedte in te stellen, kleurfolie om de lichtkleur te wijzigen, een pijpklem om de spot aan een buis te bevestigen of een statief of vloerstandaard om de theaterspot op de vloer te plaatsen. De kleurfolie kan je De kleppen kan je makkelijk plaatsen in de meegeleverd kleurfilterhouder. Een barndoor kan je eenvoudig op de voorzijde van het armatuur klemmen.

Montage van theaterspots

Onze theaterspots worden geleverd met een (kort) snoer met randaardestekker. Als je de spots ophangt aan bijvoorbeeld een buis of kabelgoot kan je de stekker in een stekkerdoos steken. Wanneer je een armatuur bij een plafondinbouwdoos wilt ophangen, dan kan je ervoor kiezen om de stekker af te knippen. Boor vervolgens een gat ter grootte van de kabel in een plafonddoos-afdekplaat en steek de kabel er doorheen en sluit deze aan op de bestaande bekabeling.
 
De beugels van de theaterspots zet je vast met een enkele schroef. Je kunt de spot nu draaien en kantelen.
 
Wil je meer informatie over onze theaterspots? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

theaterspots