Theaterspots

Theaterspots

 • Al 12 jaar kwaliteit en service
 • Gratis deskundig lichtadvies
 • Levering in Nederland en België
 • Bestelling-check
Bestseller
Theaterspot GU10 Mini Zwart
Theaterspots

Decoratieve theaterspots voor je woning of bedrijf

Onze decoratieve theaterspots zijn unieke blikvangers in winkels, showrooms, restaurants, op beurzen maar zijn ook een eyecatcher in woonkamer of keuken. Met onze PAR spots kan je een ruimte of object theatraal verlichten. De spots zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen; PAR16 is de kleinste en PAR64 de grootste.
 
De kleinere theaterspots zijn geschikt als sfeerverlichting en voor het verlichten van bijvoorbeeld kleine schilderijen of objecten. In de armaturen passen zowel halogeen- als ledlampen.
 
De grotere modellen (PAR46 en groter) zijn geschikt voor het verlichten van grotere ruimten en worden vaak toegepast in winkels, kantoren, beursstands en in kleine theaterzalen. De PAR46 is voorzien van een E27 schroeffitting waarin een halogeen- of ledlamp past. De PAR56, PAR64 en PAR CDM70 zijn professionele theaterspots waar alleen speciale halogeenlampen met een hoog vermogen (wattage) passen.

Accessoires voor theaterspots


Barndoor (kleppen)

Met kleppen, een zogenaamde barndoor kan je de lichtbundel van een theaterspot 'afkaderen', bovendien geeft de barndoor de theaterspot een decoratief uiterlijk. De barndoor kan je eenvoudig op de voorzijde van de theaterspot schuiven. Voor elk type theaterspot is er een speciale barndoor; bij Theaterspot PAR16 past dus alleen een Barndoor PAR16.
 

Buisklem

Met een buisklem kan je een theaterspot makkelijk aan een buis bevestigen door de schroef van de buisklem aan te draaien.  Controleer of de diameter van de buis die je hebt geschikt is voor de betreffende buisklem.

Vloerstandaard of statief

Als je een theaterspot op de vloer wilt zetten of makkelijk wilt kunnen verplaatsen dan kun je gebruik maken van een vloerstandaard waarop je 1 theaterspot kunt bevestigen. Op een statief kan je 2 of 4 theaterspots monteren.


Kleurenfilters

Bijna al onze theaterspots worden geleverd met een kleurenfilterframe. Hierin kan je een hittebestendig gekleurd kleurfolie plaatsen waardoor je een mooi lichtkleureffect krijgt.

 • Kleurfolie
  We leveren kleurfolie op een rol. De folie is verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren en kan gemakkelijk op maat worden geknipt. Wil je meerdere theaterspots van eenzelfde kleurfolie voorzien, dan is het meestal voordeliger om een rol te kopen.

 • Kleurenfilters sets
  Als je een kleurenfilters set wilt gebruiken voor theaterspot PAR16, PAR20, PAR30 of PAR46 dan bestel je PAR56 Kleurenfilters Set 1 of 2 die je vervolgens zelf op maat knipt.
  Als je een kleurenfilters set wilt gebruiken voor theaterspot PAR56 dan bestel je PAR56 Kleurenfilters Set 1 of 2. Deze past precies.
  Als je een kleurenfilters set wilt gebruiken voor theaterspot PAR64 dan bestel je PAR64 Kleurenfilters Set 1 of 2. Deze past precies.

Montage van theaterspots

Onze theaterspots worden geleverd met een (kort) snoer met randaardestekker. Als je de spots ophangt aan bijvoorbeeld een buis of kabelgoot kan je de stekker in een stekkerdoos steken. Wanneer je een armatuur bij een plafondinbouwdoos wilt ophangen, dan kan je ervoor kiezen om de stekker af te knippen. Boor vervolgens een gat ter grootte van de kabel in een plafonddoos-afdekplaat en steek de kabel er doorheen en sluit deze aan op de bestaande bekabeling. De beugels van de theaterspots zet je vast met een enkele schroef. Je kunt de spot nu draaien en kantelen.

Informatie en advies

Neem gerust contact met ons op als je een lichtadvies wilt of vragen hebt over onze theaterspots.
 
Vraag lichtadvies

theaterspots