Terug

Lichtadvies

Mail met LampVerlichting.nl

Chat met LampVerlichting.nl

Bel met LampVerlichting.nl


lichtadvies via chat lichtadviseur Vincent

Zie je door de lampen het licht niet meer? 

Er is zoveel aanbod in verlichting! Waar moet ik beginnen met zoeken? Heb ik wel de meest optimale oplossing voor ogen? 

Wij begrijpen maar al te goed wat je doormaakt tijdens je zoektocht naar de geschikte verlichting voor jouw specifieke situatie. Behalve dat het tijdrovend is, kan het ook frustrerend zijn omdat je niet precies weet waar je rekening mee moet houden en hoe je al die verschillende producten met elkaar moet vergelijken.

Waarom zou jij jezelf opzadelen met een lastige en tijdrovende zoektocht naar de juiste verlichting als je het gewoon kunt vragen aan een professional? Makkelijk toch!

informatie over verlichting

Technische informatie en veel gestelde vragen

Op de pagina technische informatie vind je uitleg over technische begrippen, beschermingsklassen en dimmers maar ook de eisen voor badkamerverlichting. Daarnaast vind je veel antwoorden op de pagina veel gestelde vragen.

De lichtadviseur weet raad!

Het functioneel en sfeervol verlichten van een interieur of buitenruimte is een specialisme, het is maatwerk. Wij vinden het daarom belangrijk dat je voor vragen en lichtadvies terecht kunt bij een deskundige lichtadviseur die met je meedenkt. Met een goed lichtadvies wordt het kopen van de juiste verlichting een stuk eenvoudiger.

Een lichtadvies wordt gegeven door onze lichtadviseur Vincent Meijer. Hij is sinds 2002 werkzaam als lichtadviseur en interieurarchitect (ingeschreven als interieurarchitect in het Architectenregister onder inschrijfnr. 4.041001.005)


Achtergrondinformatie over LampVerlichting.nl

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box