• Al 11 jaar kwaliteit en service
  • Gratis deskundig lichtadvies
  • Offerte-service voor projecten
  • Bestelling-check

Lichtadvies

bel LampVerlichting.nl
Chat met LampVerlichting.nl
Contactformulier LampVerlichting.nl
 

 


[powr-form-builder id=60466a12_1495542767] 

lichtadvies via chatlichtadviseur Vincent  

Deskundig lichtadvies

Het functioneel en sfeervol verlichten van een interieur of buitenruimte is een specialisme, het is maatwerk. Wij vinden het daarom belangrijk dat je voor vragen en lichtadvies terecht kunt bij een deskundige lichtadviseur die met je meedenkt. 

Onze lichtadviseur Vincent Meijer is interieurarchitect (ingeschreven in architectenregister) en is sinds 2002 werkzaam op het gebied van verlichting en vormgeving.

Vraag lichtadvies

Zie je door de lampen het licht niet meer? Er is zoveel aanbod in verlichting! Waar moet ik beginnen met zoeken? Heb ik wel de meest optimale oplossing voor ogen? Als je weet wat je zoekt en waar je op moet letten, kan je nog steeds makkelijk verdwalen in het oerwoud van verlichting. Misschien denk je dat het haast onmogelijk is om alle "ins and outs" te doorgronden; maar met een goed lichtadvies wordt het kopen van de juiste verlichting een stuk eenvoudiger.

Wij begrijpen maar al te goed wat je doormaakt tijdens je zoektocht naar de geschikte verlichting voor jouw specifieke situatie. Behalve dat het tijdrovend is, kan het ook frustrerend zijn omdat je niet precies weet waar je rekening mee moet houden en hoe je al die verschillende producten met elkaar moet vergelijken.

Ook wij gaan regelmatig op zoek naar nieuwe en interessante producten. Omdat we veel kennis en ervaring hebben met diverse fabrikanten en weten op welke specificaties we moeten letten kunnen we een weloverwogen keuze maken.

Waarom zou jij jezelf opzadelen met een lastige en tijdrovende zoektocht naar de juiste verlichting als je het ons gewoon kunt vragen? Geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Wij weten wat mogelijk is, waar we moeten zoeken en houden rekening met al jouw eisen. Makkelijk toch?

     
informatie over verlichting  

Technische informatie en veel gestelde vragen

Op de pagina technische informatie vind je uitleg over technische begrippen, beschermingsklassen en dimmers maar ook de eisen voor badkamerverlichting. Daarnaast vind je veel antwoorden op de pagina veel gestelde vragen