Terug

Meubelverlichting

Compacte meubelverlichting met ingebouwde leds.

Filters

Meubelverlichting

Meubelverlichting kopen

Verlichting voor inbouw in meubels bestel je makkelijk en snel in onze webshop. Wij bieden een ruim en assortiment verlichting voor meubels gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van premium leds. Vraag onze lichtadviseur naar de mogelijkheden.

Vraag lichtadvies 

Meubelverlichting in diverse uitvoeringen

Verlichtingsarmaturen voor meubels zijn vanwege de uitgebreide toepassingsmogelijkheden in allerlei variaties verkrijgbaar. Verlichting voor op werkbladen wordt voornamelijk toegepast in de keuken, om optimale verlichting op het aanrecht te krijgen. Omdat boven het aanrecht vaak kastjes hangen, kan het alleen met meubelverlichting, zoals de werkbladverlichting, afdoende verlicht worden, zodat er veilig gekookt kan worden. Bijzonder praktisch te monteren zijn hier ook de vast te kleven LED's, die nauwelijks warmte ontwikkelen en daarom bij uitstek geschikt zijn waar extra veilige meubellampen nodig zijn.

Meubellampen zoals opbouwspots of meubelinbouwlampen zorgen voor buitengewoon sfeervolle, indirecte verlichting. De opbouwspots die op meubels gemonteerd zijn, zetten uw boeken of verzamelobjecten prachtig in het zonnetje en zorgen voor een sfeervolle verlichting in de hele woonkamer. Ook op bijv. vitrines met opaalglas geven meubellampen prachtige effecten.

Minder opvallend, maar minstens zo effectief qua uitstraling zijn armaturen die in meubels, zoals in het hout, ingebouwd worden. Deze zogenaamde meubelinbouwspots blijven doordat ze zijn ingebouwd visueel op de achtergrond, maar lichttechnisch hebben zij dezelfde werking als opbouwspots of meubelopbouwlampen.

Meubelopbouwspots geven bijzondere accenten aan meubels. Meubels met meubelopbouwspots zorgen voor een sfeervolle verlichting.
 

Eenvoudig te monteren meubelspots

In bepaalde ruimtes zoals in de keuken of studeerkamer is het belangrijk om een voldoende hoge lichtsterkte te hebben. Ook moet de lichtspreiding voldoende zijn zodat je niet in je eigen schaduw staat te werken. Veel keukens zijn zo ingericht, dat boven het aanrecht wandkasten zijn geplaatst. Deze overigens onmisbare bergruimte werpt helaas ook een grote schaduw op het aanrecht. Hier zijn meubelopbouwspots of meubelinbouwspot onmisbaar.

Erg populair, functioneel en duurzaam is onze led meubelverlichting; deze soort verlichting geeft nauwelijks warmte af en is erg plat waardoor ze eenvoudig in planken en kasten kan worden ingebouwd.

Ook interessant zijn de meubelopbouwspots, die overal in de woning als extra lichtbron kunnen dienen, of voor sfeervolle indirecte verlichting kunnen zorgen.

Op een hoge kasten en wandplanken kunnen opbouwspots en led strips ook dienen als uplight, die een indirect en diffuus licht verspreiden. Vitrinekasten en keukenkasten met glazen deuren worden door ingebouwde meubelverlichting getransformeerd tot bijzonder artistieke lichtobjecten in exclusief design.

Vragen en advies

Neem gerust contact met ons op als je een lichtadvies wilt of vragen hebt over meubelverlichting.

Vraag lichtadvies 

Toepassingsvoorbeeld meubelverlichting

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box