Terug

Disclaimer

LampVerlichting.nl is niet verantwoordelijk voor enige schade die de klant kan lijden en geeft geen garanties voor schade die voortkomt uit het gebruik van haar diensten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens dat voortkomt uit vertragingen, niet aankomen, of verkeerde aflevering, en alle onderbrekingen van diensten veroorzaakt door LampVerlichting.nl en haar personeel.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van LampVerlichting.nl is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken. Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan LampVerlichting.nl of diens leveranciers. Voor gebruik moet je schriftelijk toestemming hebben. Dit kan je aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.


Copyright


Op beeldmateriaal, teksten en design rusten auteursrechten van LampVerlichting.nl en diens leveranciers. Elke vorm van kopieren, downloaden of verspreiden verlangt schriftelijke toestemming. 

De foto’s van SLV op deze website zijn eigendom van SLV GmbH. LampVerlichting.nl gebruikt deze middels een niet overdraagbare licentie. Het downloaden of kopiëren vanaf deze website is dan ook niet toegestaan. Als misbruik wordt geconstateerd zal hiervan melding worden gedaan bij SLV. Afbeeldingen van SLV: ©SLV GmbH.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box