Terug

Vloer inbouwspots

Filters

Vloer inbouwspots

Bijzondere lichtaccenten in jouw vloer

In onze webshop vind je een grote fraaie collectie vloer inbouwspots van uitstekende kwaliteit voor toepassing in je woning of bedrijf. Met deze inbouwarmaturen creëer je de mooiste lichtaccenten en geef je een unieke sfeer aan elke ruimte; onze vloer inbouwspots zijn namelijk geschikt voor inbouw in zowel droge als natte ruimten binnenshuis.

Populaire toepassingen zijn plaatsing in een parket- of laminaatvloer,  in traptreden of  vloertegels in een keuken of badkamer. De inbouwspots zijn allemaal beloopbaar hoewel je bij sommige armaturen moet oppassen met naaldhakken. Bij het betreffende artikel kan je hier meer informatie over vinden.


Led vloer inbouwspots

Al onze modellen vloer inbouwspots zijn voorzien van duurzame leds van hoge kwaliteit. De leds hebben een zeer laag energieverbruik en een bijzonder lange levensduur (gemiddeld 30.000 branduren). Een ander groot voordeel is dat ze nauwelijks warmte afgeven waardoor er veilig met blote voeten over heen gelopen kan worden.  De meeste inbouwspots geven een aangenaam warmwit licht (kleurtemperatuur warmwit). Bij sommige modellen kan je ook kiezen voor een wat sprankelend wit licht (kleurtemperatuur wit). Deze lichtkleur komt mooi tot zijn recht bij bijvoorbeeld een blauwe wand of metaalaccenten. Een witte kleurtemperatuur past goed bij een modern en iets zakelijker interieur.

Naast deze enkelkleurige spots hebben wij ook led meerkleurige (RGB) spots in de collectie. Met deze meerkleurige variant kan je, in combinatie met een bijpassende led voeding en een led rgb-controller de lichtkleur geheel naar wens instellen en "vastzetten" of langzaam naar een andere kleur laten overlopen. Ook een snelle en dynamische wisseling van gekleurd licht behoort tot de mogelijkheden. Allerlei architectonische elementen zoals pilaren, deuropeningen en wanden kan je hiermee een extra dimensie geven. Ook kan je de lichtkleur afstemmen op de sfeer die je in een ruimte wilt scheppen.


Montage van vloer inbouwspots

Bij het kiezen van een vloer inbouwarmatuur is het verstandig rekening te houden met de plaatsingsmogelijkheden. Het installeren van de armaturen vereist een nauwkeurige planning waarbij de aansluitmogelijkheden en de maximaal mogelijke inbouwmaten belangrijke factoren zijn. Sommige modellen kunnen direct op de netspanning 230V worden aangesloten; andere modellen werken op laagspanning (12V AC of 24V DC). In het laatste geval moet er ook rekening gehouden worden met de plaatsing van een transformator of led voeding. Deze kan meestal het beste in een toegankelijke en droge (veilige) locatie worden geplaatst zoals in een meterkast.


Informatie en advies

Wil je graag meer informatie over de vele toepassingsmogelijkheden van onze vloer inbouwspots? Neem dan gerust contact met op met een van onze lichtadviseurs.

Vraag lichtadvies


vloer inbouwspots

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box