Terug

Led plafond inbouwspots

Filters

Led plafond inbouwspots

Sfeervolle en functionele led plafond inbouwspots 

Ben je op zoek naar een leverancier met duurzame led plafond inbouwspots van uitstekende kwaliteit? Dan bent je bij LampVerlichting.nl aan het juiste adres! In onze webshop vind je een groot assortiment kwalitatief zeer goede led spots geschikt voor plafond inbouw. Daarnaast leveren wij passende (dimbare) ledvoedingen waarop de armaturen kunnen worden aangesloten.
 

Voordelen led plafond inbouwlampen

Een interieur is niet compleet zonder een sfeervolle en functionele verlichting. Daarnaast speelt energiebesparing een steeds grotere rol. Een aantal slim uitgekozen en geplaatste led plafond inbouwlampen zijn in dan zeker het overwegen waard. Onze led plafond inbouwarmaturen zijn bijzonder duurzaam en hebben een exclusieve uitstraling. Ze worden gebruikt voor zowel decoratieve doeleinden als voor functionele toepassingen.

Behalve led plafond inbouwspots verkopen we ook led strips en inbouwprofielen voor inbouw in o.a. plafonds. Kortom, er zijn enorm veel mogelijkheden om leds op een slimme en creatieve manier toe te passen. Daarbij komt dat leds veel positieve eigenschappen hebben: zo zijn leds energiezuinig en duurzaam: de gemiddelde levensduur van een led is 40.000 uur. Dat is tot 30 keer zo lang als de levensduur van een gloeilamp (1500-2500 branduren). Andere voordelen zijn dat leds nauwelijks warm worden en dat ze geen milieubelastende stoffen zoals kwik bevatten.

Soorten led plafond inbouwspots

Onze led plafond inbouwspots zijn verkrijgbaar in diverse kleurtemperaturen (lichtkleuren). Bij LampVerlichting.nl kun je kiezen uit led inbouwspots met een warmwitte (2700-3000K) en witte (4000K en hoger) kleurtemperatuur. Een aantal van de plafond inbouwlampen zijn dimbaar met onze Dimbare led drivers (bij 350mA tot 700mA armaturen) en dimbare led voedingen (bij 12V DC en 24V DC armaturen).

Tenslotte leveren wij inbouwspots met 3-in-1 RGB leds. RGB staat voor Rood, Groen en Blauw). Met deze meerkleurige leds kan je dynamische lichteffecten bereiken en diverse lichtkleuren instellen. De led inbouwspot moet gekoppeld worden met een voeding en een zogenaamde led controller die wordt aangestuurd door een bedraad bedieningspaneel of afstandsbediening.
 

Aandachtspunten bij keuze led plafond inbouwspots 

Bij het kiezen van geschikte led inbouwspots voor het plafond is het zinvol rekening te houden met diverse zaken zoals het plafond waarin het armatuur geplaatst wordt, de  gewenste lichtsterkte, de uitstraalhoek (lichtbundelbreedte), de regelbaarheid (dimmen) de instelbaarheid van de lichtrichting (draai- en kantelbaar).

Ten eerste bepaal je of de led inbouwspot voor binnen of buiten geschikt moet zijn en of deze in een vloer, wand of  plafond moet worden gemonteerd.

Vervolgens bepaal je of de led inbouwspots voornamelijk voor sfeerdoeleinden gebruikt gaan worden of ook als algemene verlichting. In dit laatste geval kan je het beste een aantal krachtige led inbouwarmaturen gebruiken met minimaal vermogen van 10W en een uitstraalhoek van minimaal 40º.

Veel van onze klanten vinden de regelbaarheid van een verlichting erg belangrijk. Daarom heeft LampVerlichting.nl een groot aanbod led inbouwarmaturen die dimbaar zijn in combinatie met onze dimbare led drivers. Bij elk armatuur staat vermeld of deze wel of niet dimbaar is.

Met behulp van een checklist kan je per ruimte in je woning of bedrijf de verlichtingseisen omschrijven zodat je precies weet aan welke eisen led plafond inbouwspots moet voldoen. In de checklist kan je rekening houden met de maximaal mogelijke inbouwdiepte, de lichtsterkte, de lichtkleur, en de uitstraalhoek van de verlichting. Voor zogenaamde natte ruimten zoals een badkamer is het belangrijk dat de led inbouwlampen voldoende waterbestendig zijn.


Informatie en advies

Neem gerust contact met ons op als je een lichtadvies wilt of vragen hebt over deze led plafond inbouwspots.

Vraag lichtadvies
led plafond inbouwspots

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box