Terug

Led verlichting

Led verlichting

De beste led verlichting

Ben je op zoek naar led lampen of led verlichting, dan ben je bij LampVerlichting.nl aan het juiste adres. Wij hebben een bijzondere collectie verlichting voorzien van ingebouwde leds met uitstekende eigenschappen. Wij leveren aan consumenten en bedrijven de hoogste kwaliteit verlichting en helpen je ook de beste keuze te maken door een maatwerk lichtadvies te geven dat aansluit bij jouw wensen. Daarnaast vind je in onze webshop een bijzonder groot aanbod.

De voordelen van goede ledverlichting is talrijk; met kwalitatief goede leds kan je wel tot 80% besparen op energiekosten voor verlichting. De besparing is bovendien relatief eenvoudig te realiseren. Een ander groot voordeel is dat dit type verlichting een lange levensduur heeft in vergelijking met andere lichtbronnen. Daarnaast kan ledverlichting door de compacte afmetingen op bijna elke plaats worden gemonteerd. Tenslotte is er door de geringe warmte-ontwikkeling ook minder kans op brandgevaar en brandwonden door aanraking.

led verlichting
Ons productassortiment kan beschouwd worden als één van de meest uitgebreide en is daarnaast ook zeer compleet: led plafond inbouwspotsled wand inbouwspots, led buitenlampen, led grondpots etc. In onze webshop vindt u vrijwel altijd het juiste product. Ook is het aanbod uitgebreid met allerhande dimbare led armaturen die traploos gedimd kunnen worden.

Bij LampVerlichting.nl vinden we service en deskundig advies erg belangrijk. Als je een vraag of opmerking hebt of als je op zoek bent naar een advies, neem dan gerust contact met ons op. De webshop is zo ingericht dat je makkelijk de juiste verlichtingsartikelen kunt vinden en deze snel en veilig online kunt afrekenen via diverse betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en Bancontact.

Vraag lichtadvies

 

Led verlichting is volwassen

Led verlichting staat niet meer in de kinderschoenen maar is volwassen geworden. Goede led lampen geven net als andere lichtbronnen de juiste kleurtemperatuur (lichtkleur) en kleurweergave. Het is nu mogelijk om met de juiste led armaturen een warme en vriendelijke sfeer in je huis te creëren, terwijl je tegelijkertijd duurzaam en energiezuinig bezig bent. Wanneer je gaat verhuizen of van plan bent om in je huidige woning of bedrijf nieuwe verlichting aan te brengen, overweeg dan zeker eens om je woning te voorzien van led lampen.
 

De voordelen van led lampen

Led lampen hebben heel wat voordelen in vergelijking met de traditionele lichtbronnen. De levensduur van ledlampen is veel langer. De lichtbronnen worden minder warm en kunnen prima tegen schokken en trillingen. Daarnaast kan veel van onze led verlichting ook prima gedimd worden met een dimmer. Deze positieve eigenschappen zijn voor veel mensen aanleiding om over te stappen en maximaal te profiteren van de voordelen die deze energiebesparende en duurzame lichtbronnen bieden.


Toepassing van led verlichting

Led verlichting kan je natuurlijk in je woning en bedrijf toepassen maar ook buitenshuis zijn de toepassingen legio. Zo worden led lampen bijvoorbeeld als entreeverlichting gebruikt of voor het verlichten van een terras of tuin. Behalve een groot aanbod armaturen voor inbouw in wanden en plafonds zijn er ook led grondspots die geschikt zijn voor plaatsing in een oprit of voor een gevel.

Welk doel je ook voor ogen hebt, in onze webshop vind je led armaturen in allerlei soorten en designs. Er zal vast en zeker iets tussen zitten dat prima aansluit bij jouw wensen. Laat je verrassen door het unieke assortiment en ruime aanbod en geef elke binnen- en buitenruimte een nieuwe uitstraling door toepassing van goede led lampen!
 

Verdien je investering terug

Wanneer je kiest voor kwalitatief goede led lampen uit onze webshop, dan investeer je in duurzame en betrouwbare producten. Je begint namelijk direct met besparen wanneer je led verlichting gaat toepassen. Je kunt wel tot 80% besparen op het energieverbruik voor verlichting. Genoeg redenen dus om kwalitatief goede led lampen voor je woning te kopen en je energierekening flink te verlagen. Haal daarom de beste verlichting in huis en kies voor onze duurzame led lampen!


Vragen en advies

Neem gerust contact met ons op als je een lichtadvies wilt of vragen hebt over led verlichting.

Vraag lichtadvies

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box